söndag 7 april 2013

Busfrön & Bröllop

Idag har Ola hittat en ny lekkamrat, äntligen en hund också...katterna vill liksom inte leka på Olas vis kan man säga.
Fem-månaders pumivalpen Leo har Ola träffat för första gången idag, dom turades om att jaga/jagas och hade allmänt roligt ihop.
Det var svårt att fånga Leo på bild då hans färg och päls inte gör sig så bra mot den vita bakrunden... Vi får vänta lite till på barmark så ska nog Henke få till några roliga bilder på dom in action!




Ja just ja, ni kanske har funderingar kring dagens överskrift?
Jo det är nämligen så att ...



Vi har bestämt nytt datum för vår efterlängtade vigsel!
Den 15 juni 2013 ska jag få stå brud bredvid min älskade Henke!
Äntligen!
Drygt 1 år senare, men nu kan ingenting stoppa oss. Tidigt på dagen blir det, redan klockan 11.00 pga att det varit jättesvårt att hitta en vigselförrättare som kunde just det där datumet.
Såååå...redan kl 06:45 ska jag vara hos makeup-artisten!
Man somnar väl före 21 den kvällen.

Vi har iallafall gått tillbaka till ursprungsidén att ha vigseln endast i närmsta familjens närvaro. Det växte så mycket och blev större och större förra året när vi planerade och det var inte vad vi tänkt oss egentligen.
Jag hoppas att ingen ska behöva bli besviken över det, men det är klart vill ni ha fest så är ni hjärtligt välkomna att ordna en!

Vår bröllopsresa kommer att bli en hojsemester i Norge, där vi bl a tänkt oss köra Trollstigen!
Häftigt!

Puss & Kram

3 kommentarer:

  1. Kuuuuul!!!! Grattis :-)))!!!!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. ÄNTLIGEN!!! Det kommer att bli toppen, vi är så glada för eran skull =) Kalle hälsar så mycket! Hoppas ni hinner "svänga förbi" oss på bröllopsresan. Klart vi ska ordna en fest i sommar <3 Puss&Kram

    SvaraRadera
  3. Wow va häftigt!! Gratulerar till att du äntligen ska stå brud!! :-D Och trollstigen på hoj, jäklaranamma vilken upplevelse det kommer att bli!

    SvaraRadera